SARADNJA SA VRTIĆEM

Оdabrana grupa predstavnika učenika, koji su članovi aktivnosti ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA, u okviru Obogaćene jednosmenske nastave, na poziv drugara iz vrtića “Zvezdani gaj” održala је radionicu u okviru projekta o zdravoj hrani koji oni trenutno realizuju.

Poziv da održe radionicu, učinio ih je veoma ponosnim, a u našim učenicima probudio odgovornost da je pripreme temeljno i u skladu sa uzrastom publike.

Veći deo radionice je bio demonstracija veštine KARVINGA, koju su nedavno savladali, uz nezaobilazni teorijski deo o važnosti zdrave ishrane.

Tako su se naši učenici, pored uloge demonstratora navedene veštine, danas našli i u ulozi edukatora mlađih od sebe.

Sa radionice su se vratili zadovoljni i puni utisaka, uz konstatacije da edukovati i nije baš tako lako

Oduševljenje i zadovoljstvo prezentovanim nisu krili drugari iz vrtića, ali ni prisutne vaspitačice. Reakcija publike je posebno uticala na samopouzdanje naših učenika, a današnje iskustvo je u njima probudilo nove ideje za nastavak saradnje u narednom periodu, kome se unapred radujemo.

Posebnu zahvalnost dugujemo vaspitačicama na ukazanom poverenju i pozivu na saradnju.

U obavezi da brinemo o zaštiti malih drugara delimo probrane slike, osmehe ne možete videti, a uzbuđenje i atmosferu u toku ove radinice poneli su đaci u srcima, to vam ni slikama ne možemo dočarati.

🍉🍌🍎🍏🥕🥔🍆🥑🌶️ Sigurni smo da bi Pavel Hrcan bio ponosan na naše đake, a srećni što su sa velikim žarom i umešnošću preneli veštine koje ih je naučio. Nadamo se da su radovi vredni hvale, a poručujemo mu da među ovom decom sigirno naslednika ima.

Подели вест