TАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ ШКОЛСКА 2023/24. ГОДИНА -опште информације

Ове школске године наша школа има част да буде домаћин Општинског такмичења из предмета Техника и технологија. Улогу домаћина смо веома озбиљно схватили, те смо организацији такмичења приступили професионално и одговорно како би све прошло у најбољем реду и како бисмо наше госте дочекали и угостили као прави домаћини.

Такмичење се одржава у петак, 1. 3. 2024. године, са почетком у 13.00 часова.

Сва обавештења, објаве и потребне документе, у вези са овим такмичењем, делићемо на овој страници како би наши гости могли што боље да се информишу.

у складу са календаром смотри и такмичења које је Министарство просвете објавило за 2023/24.
школску годину

ПРАВИЛНИК И ПРОПОЗИЦИЈЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2023/24. ГОДИНУ, потребан материјал и алат по разредима можете преузети на следећим линковима:

_________________________________________________________________________

Све потребне информације можете пронаћи и на сајту Друштва педагога техничке културе Србије, на линковима: https://www.tit.rs/tehnika-i-tehnologija-pravilnik и https://www.tit.rs/tehnika-i-tehnologija-pravilnik

_________________________________________________________________________

АГЕНДА / СПИСАК ТАКМИЧАРА / КОМИСИЈЕ / ИЗЈАВА РОДИТЕЉА

_________________________________________________________________________

Нова платформа „Такмичари генерације“ је намењена промоцији ученика који показују изузетне резултате на такмичењима републичких и међународних нивоа. Платформа је свечано пуштена у рад 13. 12. 2023. године на додели награда за 112 ученика који су у протеклој школској години постигли изванредне резултате на републичким и међународним такмичењима за основне школе која је уприличена у Палати „Србија“. Платформа ће представљати базу података за даљу промоцију ученика, њихових резултата и самих такмичења, али и образовних политика које су усмерене на то да ученици достижу своје максималне капацитете и буду успешни чланови нашег друштва. Више о томе можете прочитати на https://prosveta.gov.rs/vesti/dodela-nagrada-i-priznanja-za-112-najuspesnijih-ucenika-osnovnih-skola-i-promocija-platforme-takmicari-generacije/

Подели вест