ХУМАНОСТ НАШИХ УЧЕНИКА

Са поносом објављујемо слике са штанда, плакат и захвалницу са поклон пакетом намењене нашим ученицима, који су самоиницијативно реализовали хуманитарни базар.

Од идеје до реализације све су сами урадили, помоћ су потражили само када је требало уплатити прикупљени новац. Наши Маја, Вера, Јован, Лазар, Зоја, Невена, Јана, Драгана, Наташа и Викторија смислили су план, своје слободно време провели правећи поклончиће, објавили плакатима које су сами направили, продавали са осмехом и једним циљем, да што више сакупе и уплате удружењу “Увек са децом” за децу оболелу од рака.

Удружење је овај хумани гест наградило захвалницом и кутијом пуном слаткиша и хвала им на томе од Тако су ова дивна деца одушевила енергијом и посвећеношћу за један хумани гест, још једном. Своје родитеље учинили поносним, а ништа мање и нас у школи. Још једном су потврдили да усађена хуманост од најранијег узраста има вишеструке користи. Њихово задовољство учињеним нема цену, а њихова срећа у чињењу доброг дела само ће да расте.

Дали смо крила, сад сами могу да лете! По свему што овај гест носи високо ће ови млади људи, а ми ћемо са поносом причати да смо их знали, понешто научили ми њих али и од њих!!!!

Подели вест