Општинског такмичења из Технике и технологије

Данас је наша школа била домаћин Општинског такмичења из Технике и технологије. Припреме за реализацију биле су темељне и на тај начин смо могуће проблемске ситуације свели на минимум. Такмичење се реализује у две фазе, прво ученици раде тест а затим практични део израде модела. Била је част угостити толики број деце посвећене и веома мотивисане за учење и рад, као и њихове наставнике менторе који су их вредно спремали те данас бодрили и охрабривали.

Нашу су школу веома поносно представљали Алексеј Лишић и Марко Самарџић. Показали су завидан ниво знања и успешно реализовали практичан задатак, те им овом приликом честитамо.

Домаћински смо их дочекали и угостили, а они су задовољни и са осмехом, речима хвале и лепим утисцима отишли. Наш мали колектив поново је показао како тимски рад резултује успешно реализованим задацима ма колико захтевни били Како волимо да кажемо ми смо мала школа ал великог срца. Укључени сви запослени, уједињени у циљу да успешно реализујемо такмичење, а пре свега да се деца пријатно осећају те успешно ураде своје задатке. Преносимо вам кроз фотографије делић атмосфере:

Подели вест