Акредитована обука “ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ – БОЉЕ СПРЕЧИТИ НЕГО…”

Веома нам је важно да усавршавамо наша знања, стичемо нова искуства и развијамо компетенције. Улажемо у усавршавања која ће донети нови приступ, побољшати наше методе и усавршити како наставни процес тако и климу која влада у школи. Тимски побољшавамо слабе, а ојачавамо јаке стране нашег колектива свесни да тиме ојачавамо везе којима смо бољи нашим ученицима. Данашња обука је била корисна и продуктивна, водитељи су примерима и конкретним саветима допринели да из новог угла сагледамо проблеме који су увек приоритет. Од наших ђака направити пре свега добре, социјализоване, емпатичне, хумане, радознале али и критички мислеће људе примарни је циљ сваког од нас. Након ове обуке са новим идејама идемо напред!

Још једном велико хвала реализаторима на стручно вођеном предавању и стрпљењу да одговоре на сва наша питања веома стручно, а практично врло применљиво.

МИШЉЕЊЕ РЕАЛИЗАТОРА ОБУКЕ, Миланка Петковић:
“Данас смо имали част да реализујемо акредитовану обуку “Вршњачко насиље- Боље спречити него…” у ОШ “Алекса Шантић” Степанићево.
Благослов је упознати колектив који је потпуно посвећен највећем интересу деце, који дише као једна душа, ком је заштита деце императив. Захвални смо вам Александар Кузмановић и ја на сваком тренутку , што сте нам указали поверење, подарили нова сазнања и дочекали нас као своје сараднике.
Подели вест